Mushroom Master™

Vullings Systemen is al jarenlang actief op het gebied van watergeefsystemen voor de paddenstoelenteelt. In samenwerking met Netafim/Revaho, ontwikkelden we een innovatief watergeefsysteem voor watergeven ín bed, genaamd ‘Mushroom Master’. Het grote voordeel van dit systeem is dat er water wordt gegeven op de plaats waar dat nodig is, bij ‘de wortel’ van de champignon. Optimaal en effectief watergeven noemen we dat. Het systeem biedt uitgebreide meetmogelijkheden en een goed onderhoudsprogramma. Na een uitgebreide testperiode bij vooraanstaande kwekers kunnen we met trots zeggen dat de eerste resultaten zeer positief en hoopgevend voor de toekomst zijn.

Mushroom Master en Multiflex WSS vullen elkaar perfect aan. Totdat de paddenstoelen opkomen zorgt Multiflex WSS voor een ideale waterverdeling met een gelijkmatige opkomst en groei. Daarna neemt Mushroom Master het watergeven over ín het bed. De paddenstoelen worden niet nat, maar kunnen wel het benodigde vocht opnemen. Dit verbetert de kwaliteit én de opbrengst.

Wilt u Mushroom Master in werking zien? Wij demonstreren het u graag in de testruimte op ons bedrijf! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Benieuwd hoe Mushroom Master werkt en hoe andere kwekers het systeem ervaren? Bekijk dan deze filmpjes: