Service

Onze vakkundige en gecertificeerde service-medewerkers zijn gespecialiseerd in het onderhoud van onze watergeefinstallaties. Aan de hand van een op maat gemaakt onderhoudsplan zorgen onze medewerkers dat uw Multiflex Water Supply System of uw Mushroom Master niet alleen na levering, maar ook lange tijd daarna optimaal functioneert.


Service box

Als onderdeel van Multiflex WSS- en Mushroom Master heeft Vullings Systemen een serVice box ontwikkeld. Deze unieke oranje serVice box wordt samen met het watergeefsysteem geleverd. De serVice box bevat niet alleen informatie over service en onderhoud, maar biedt ook informatie over wateroptimalisatie, het systeem en reserveonderdelen.

Waterprofielmeter

Middels een door Vullings Systemen ontwikkelde waterprofielmeter is de waterverdeling over de volle breedte van het bed op elk gewenst moment te meten en de resultaten worden meteen in een grafiek digitaal getoond.

Testruimte

In de uitgebreid geoutilleerde testruimte bij Vullings Systemen kan elke situatie worden nagebootst en de waterverdeling worden getest. Zo gewenst kan de kweker de situatie ter plekke beoordelen.

Opleiding

Het volledige systeem wordt op locatie door onze gekwalificeerde medewerkers geïnstalleerd om de bedrijfszekerheid te garanderen. Daarnaast verzorgen wij ook de opleiding van uw medewerkers op het gebied van de werking en onderhoud van het systeem. Dit doen we bij u op locatie of in de speciale testruimte bij Vullings Systemen.

Onderhoud

Goed onderhoud verzekert een jarenlange perfecte watergift. Op ons eigen YouTubekanaal staan handige tips en tricks voor het plegen van onderhoud aan onze watergeefsystemen. Toch nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!