Besturing en monitoring op afstand

26 september 2018

Als u op ‘Japan’ en ‘Mushrooms’ googelt, wordt u naar allerlei heerlijke exotische paddenstoelen geleid waarvan Shiitake wel de bekendste is. Daarnaast worden in Japan natuurlijk ook witte champignons geteeld. 

Voor de teelt van dit heerlijke superfood hebben we onlangs wederom een Vullings Water Supply System gerealiseerd in de buurt van de stad Kobe. Het complete project is in samenwerking met Mush Comb tot stand gekomen en voorzien van onze eigen hypermoderne Vullings besturing. Hiermee kan de klant – waar hij zich ook bevindt en op welk tijdstip dan ook – het watergeefsysteem monitoren middels een app op zijn telefoon of tablet. Het is mogelijk om na te gaan welke hoeveelheid water wanneer gegeven is en aan de hand daarvan te bepalen wanneer opnieuw een bepaalde hoeveelheid water gegeven moet worden. In de huidige tijd, waarin digitalisering steeds verder wordt doorgevoerd, is een dergelijke app noodzakelijk om realtime te kunnen monitoren wat er gebeurt in uw kwekerij.


Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het Vullings besturingssysteem? Neem dan contact op met Jan Arts via j.arts@vullings-systemen.nl of tel. +31(0)77 398 2235.

IMG_E0599_bijgesneden IMG_E0510

Deel dit bericht: LinkedIn


Bekijk al onze nieuwsberichten